• Ofertă: implant mamar 2899€ pentru implant Mentor și rinoplastie la 1599€
  • Ofertă: implant mamar 2899€ pentru implant Mentor și rinoplastie la 1599€
  • Implanturile mamare Mentor sunt garantate pe viață.

Notă: Plata se face în lei, cash, la cursul BNR. Prețurile includ TVA.

Acid hialuronic

Părerea doctorului Marek despre tratamentul cu injectabile

“ASOCIEREA BOTOX, ACID HIALURONIC ȘI PRP CONSTITUE TRIUNGHIUL MAGIC AL FUMUSEȚII”

Este poate cea mai mare cucerire a științei din ultimi 20 ani în domeniul estetic, deoarece:

1. au rezultate imediate, previzibile, cu 0.0% complicații.

2. sunt ieftine în raport cu intervențiile estetice și au o mare remanență în timp. După o perioadă efectele se pot îmbunătății și mai mult. Se pot intervenii asupra buzelor, pomeților, cearcănelor etc.

3. nu dau dependență. Dacă nu se va continua tratamentul, fața va arăta mai bine pentru restul vieții decât dacă nu aveam cel puțin primul tratament. "FAȚA NU CADE", va arăta mai bine.

4. foarte important: recuperare imediată, se pot realiza chiar și în "pauza de masă de la serviciu".

5. sunt nedureroase pentru că se folosesc creme anestezice.

6. dacă nu ne place, a doua zi se pot îndepărta fără nici o repercursiune.


Fiecare pacient își alege tipul de tratament și cantitatea în functie de nevoile și prioritățiile sale sub atenta îndrumare a domnului doctor Marek Vâlcu


Probabil că fiecare își dorește să arate mereu tânăr, odihnit, cu un aspect proaspăt. Ei bine, această posibilitate există și se poate realiza doar cu tratamente injectabile, și nici nu costă atât de mult:

- botox 124€/zonă (fruntea reprezinta o zonă, zona ochiilor reprezintă altă zonă)

- acid hialuronic – intervenția cu fiole de 1ml 310€; fiolele de 0,55 ml costă 165€


Tratamentul este personalizat in functie de problemele specifice fiecarui pacient, și:

  • - ameliorarea ridurilor
  • - stimularea producției de colagen nou
  • - întinerirea naturală, fără a schimba fizionomia sau expresia feței într-un mod nefiresc

În cazul fillerelor scopul este de a umple sau de a da volum zonelor care au această necesitate (de exemplu buze, șanțuri nazogeniene, cearcăne, pomeți etc ) cu acid hialuronic, care se regăsește și în mod natural în corpul nostru. În cazul PRP injectarea are scopul de a introduce in derm peste 60 de factori regeneratori aflați în plachete, ce vor produce efecte benefice ca repararea fibrelor de colagen, stimularea biologică de colagen, ducând la un aspect intinerit al zonelor tratate.
Fața va arăta întinerită, cu un ten de invidiat.

Primul pas pentru a descoperi propria frumuseţe

Pe măsură ce timpul trece, pentru cele mai multe dintre femei, cu cât arată mai tinere, cu atât se simt mai bine. Totuşi, înaintarea în vârstă este un proces care nu mai poate fi oprit şi pe măsură ce corpul îmbătrâneşte, pielea îmbătrâneşte la rândul său; aspectul şi caracteristicile acesteia modificându-se.

Vârsta, hormonii, expunerea la soare şi fumatul, toate acestea pot duce la apariţia ridurilor fine şi a celor mai pronunţate. Pielea este mai fragilă şi mai puţin elastică. măsură ce înaintăm în vârstă, conţinutul de acid hialuronic (AH) din piele scade – AH având rol de reţinere a apei la nivelul ţesuturilor (hidratare).

Zone Acid Hialuronic

Glandele care produc sebum (glandele sebacee) devin mai puţin active şi pielea devine mai uscată. În acelaşi timp pielea îşi pierde din stratul de grăsime, astfel încât arată fără volum şi netezime; numărul de vase de sânge din piele scade, aceasta pierzându-şi culoarea tinerească şi strălucirea.

Nu în ultimul rând, gravitaţia acţionează asupra muşchilor feţei adăugându-se propriul efect negativ asupra aspectului acesteia.

Ce se întâmplă?

Tratamentul cu acid hialuronic poate fi efectuat în numai 15 minute, dar poate dura mai mult în funcţie de zonele tratate.

Folosind un ac foarte fin, medicul specialist injectează acidul hialuronic subcutanat în straturi diferite. Pentru ridurile fine injectarea se face superficial iar pentru ridurile mai adânci injectarea se face în straturile profunde.

Cât de confortabil va fi tratamentul?

Pe lângă faptul că acidul hialuronic are o vâscozitate redusă astfel încât poate fi injectat cu uşurinţă şi în mod uniform, acesta conţine şi lidocaină, ceea ce duce la diminuarea oricărei senzaţii de disconfort în timpul tratamentului, efectele fiind vizibile imediat.

Cât timp durează efectele?

Durata efectelor poate depinde de vârstă, cantitatea injectată, locul de injectare, calitatea pielii şi în general de starea de sănătate şi de modul de viaţă al pacientei. Efectele benefice durează până la un an de la aplicarea tratamentului.

Care sunt efectele secundare?

După injectare, poate apărea o înroşire, umflare şi învineţire în jurul locului de injectare. Majoritatea efectelor secundare sunt uşoare sau medii şi dispar după câteva zile, acestea includ dar nu se limitează la, durere/sensibilitate, întărire, umflare, învineţire, prurit şi decolorare. În cazul oricărei proceduri de injectare, există şi riscul de infectare.

Zone Acid Hialuronic

Galerie foto

operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie