• Ofertă: implant mamar 2899€ pentru implant Mentor și rinoplastie la 1599€
  • Ofertă: implant mamar 2899€ pentru implant Mentor și rinoplastie la 1599€
  • Implanturile mamare Mentor sunt garantate pe viață.

Notă: Plata se face în lei, cash, la cursul BNR. Prețurile includ TVA.

Laser Peel | Sciton Contour TRL™

Sciton Peeling laser inainte si dupa

Ce este peelingul cu laser?

Pe măsură ce îmbătrânim, efectele nocive ale soarelui și mediul poluat își spun cuvântul asupra tenului nostru, formând ridurile și pigmentarea, în special la nivelul feței. Un peeling cu laser se poate dovedi extrem de eficient în reducerea sau eliminarea acestor probleme, de fapt reprezintă cea mai bună modalitate de a trata ridurile de expresie din colțul gurii sau din jurul ochilor. Deși există mai multe tipuri de tratamente cu laser folosite pentru a realiza aceste peelinguri, Contour TRL™ este văzută ca cea mai sigură și cea mai eficientă dintre acestea.

Cum funcționează Contour TLR™?

Sciton Contour TLR™ îndepărtează în mod eficient și sigur un strat de piele, până la nivelul determinat de doctorul dumneavoastră. Acest nivel depinde de condiția pielii, rezultatul pe care vi-l doriți și perioada de recuperare. Contour TLR™ poate afecta țesurile pielii cu o precizie micrometrică, iar medicul vă poate trata pielea cu exact atâta energie necesară – nici mai mult , nici mai puțin. Tratamentul cu laser stimulează producția de colagen nou, care îmbunătățește rezistența și grosimea pielii. Suprafața pielii va fi reconstruită cu celule noi și sănătoase, oferind un look întinerit.

Ce probleme pot fi tratate cu Contour TLR™?

  • Riduri adânci (chiar și cele din zonele greu de tratat cu ar fi din jurul gurii sau al ochilor)
  • Cicatrici
  • Pete solare
  • Keratoză actinică
  • Textură/Ton al pielii neuniform

Ce zone ale corpului pot fi tratate

Diverse zone ale corpului pot fi tratate, deși cele mai des tratate zone sunt fața și gâtul, iar peelingul cu laser este deseori combinat cu operația estetică tradițională pentru a maximiza rezultatele. Este recomandat să discutați aceste aspecte cu medicul dumneavoastră.

De câte tratamente voi avea nevoie?

Sciton Contour TLR™ folosește o tehnologie cu acțiune profundă iar rezultate excelente sunt în mod normal obținute după un singur tratament.

Ce se va întâmpla în timpul procedurii?

Pielea va fi curățată în zona tratată, iar ochii dumneavoastră vor fi protejați. Medicul va poziționa laserul de mână deasupra pielii și îl va ține în punct fix pe măsură ce scanerul ghidat de computer va muta raza laser în jurul zonei tratate. În funcție de mărimea zonei asupra cărei se aplică tratamentul, procedura va dura de la 15 până la 30 de minute.

Va fi dureros?

Nivelul de confort al unui tratament cu laser variază de la pacient la pacient și depinde în mare măsură de profunzimea acestuia. Pentru tratamente de suprafață, procedura este deseori tolerată cu ajutorul unui anestezic topic. Pentru tratamente mai profunde, medicul dumneavoastră vă poate administra un anestezic local sub nivelul pielii.

La ce să mă aștept imediat după tratament?

Imediat după procedură puteți simți o senzație asemănătoare celei de arsură solară și roșeață. În zonele tratate pot apărea inflamații. Medicul dumneavoastră vă va recomanda un tratament specific, care poate include analgezice și aplicarea unguentelor pentru a păstra pielea hidratată

Cât timp va dura recuperarea?

Recuperarea completă depinde în mare parte de profunzimea tratamentului. Pentru tratamentele de suprafață timpul general de recuperare este de 3-4 zile până la reluarea activități normale. Pentru tratamente mai profunde, trebuie să consultați medicul dumneavoastră pentru a avea așteptări realiste.

De ce tratament post -recuperatoriu am nevoie?

Vi se vor putea da produse de întreținere a tenului și instrucțiuni de folosire ale acestora. Pielea dumneavoastră va fi sensibilă la lumină ultra-violetă după procedură, așa că trebuie să evitați expunerea solară directă până la recuperarea completă. Este recomandat ca mereu să folosiți un anumit nivel de factor de protecție pentru a preveni efectele nocive ale soarelui și îmbătrânirea prematură.

Când voi avea rezultate vizibile?

Stratul superior al pielii va crește și va putea fi acoperit cu produse cosmetice în aproximativ o săptămână, moment în care veți observa îmbunătățiri ale texturii pielii, tonului și ridurilor. Tratamente mai profunde stimulează și producția de colagen în următoarele 4-6 luni. În această perioadă, pielea poate arăta îmbunătățirea elasticității și rezistenței.

Galerie foto

operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie operatii estetice, implant mamar, rinoplastie