Tratament riduri acid hialuronic

Despre tratamentul cu acid hialuronic


Tratamentul ridurilor cu AH inseamna tinerete, o piele a fetei hidratata, radianta si fara riduri. Acest tratament injectabil are rezultatele cele mai bune, previzibile si foarte rapide, suta la suta fara complicații. Acidul este accesibil ca pret si rezista mult in timp. Cu acest ser se pot intervenii asupra pomeților, buzelor, inclusiv pentru cearcane. Serul nu creeaza dependenta si nu este dureros.Primul pas pentru a descoperi propria frumuseţe


Pe măsură ce timpul trece, pentru cele mai multe dintre femei, cu cât arată mai tinere, cu atât se simt mai bine. Totuşi, înaintarea în vârstă este un proces care nu mai poate fi oprit şi pe măsură ce corpul îmbătrâneşte, pielea îmbătrâneşte la rândul său; aspectul şi caracteristicile acesteia modificându-se.
Vârsta, hormonii, expunerea la soare şi fumatul, toate acestea pot duce la apariţia ridurilor fine şi a celor mai pronunţate. Pielea este mai fragilă şi mai puţin elastică. măsură ce înaintăm în vârstă, conţinutul de acid hialuronic (AH) din piele scade – AH având rol de reţinere a apei la nivelul ţesuturilor (hidratare).

zone tratament injectabil fata
Glandele care produc sebum (glandele sebacee) devin mai puţin active şi pielea devine mai uscată. În acelaşi timp pielea îşi pierde din stratul de grăsime, astfel încât arată fără volum şi netezime; numărul de vase de sânge din piele scade, aceasta pierzându-şi culoarea tinerească şi strălucirea.

Nu în ultimul rând, gravitaţia acţionează asupra muşchilor feţei adăugându-se propriul efect negativ asupra aspectului acesteia.

Ce se întâmplă?


Tratamentul cu acid hialuronic poate fi efectuat în numai 15 minute, dar poate dura mai mult în funcţie de zonele tratate.
Folosind un ac foarte fin, medicul specialist injectează acidul subcutanat în straturi diferite. Pentru ridurile fine injectarea se face superficial iar pentru ridurile mai adânci injectarea se face în straturile profunde.

Cât de confortabil va fi tratamentul cu acest ser ?


Pe lângă faptul că acidul(AH) are o vâscozitate redusă astfel încât poate fi injectat cu uşurinţă şi în mod uniform, acesta conţine şi lidocaină, ceea ce duce la diminuarea oricărei senzaţii de disconfort în timpul tratamentului, efectele fiind vizibile imediat.

Vezi pe aceasta pagina pretul tratamentului la clinica noastra din Bucuresti.

Cât timp durează efectele?


Durata efectelor poate depinde de vârstă, cantitatea injectată, locul de injectare, calitatea pielii şi în general de starea de sănătate şi de modul de viaţă al pacientei. Efectele benefice durează până la un an de la aplicarea tratamentului.

Care sunt efectele secundare ale acidului hialuronic?


După injectare, poate apărea o înroşire, umflare şi învineţire în jurul locului de injectare. Majoritatea efectelor secundare sunt uşoare sau medii şi dispar după câteva zile, acestea includ dar nu se limitează la, durere/sensibilitate, întărire, umflare, învineţire, prurit şi decolorare. În cazul oricărei proceduri de injectare, există şi riscul de infectare.