Ginecomastie

Despre interventia de ginecomastie


Termenul de ginecomastie se defineşte printr-o marire mai accentuata a sanilor la barbati. Ea apare la mai toate vârstele, în general bilateral şi prezintă deseori diferenţe de simetrie. Cauzele sunt diferite având la bază o disfuncţie hormonală cu predominanţa hormonilor feminizanţi (estrogeni).
La bărbaţii tineri poate apărea postpubertal sau după luarea de preparate anabolice în scopul măririi masei musculare.Analize medicale necesare de facut inainte de operatia de eliminare a tesutului mamar


Inainte de a face operatia de eliminare (indepartare) a tesutului mamar adipos sau glandular trebuiesc facute urmatoarele analize medicale:

-analize de sânge: hemoleucograma, teste de coagulare (pt, aptt, inr, ts, tc), uree, glicemie, electroliţi (Na, K, Ca, Mg), bilirubină (directă, indirectă, totală), colesterol (total, HDL, LDL), transaminaze (ALT, AST), trigliceride, electroforeza proteinelor serice, proteina C reactivă, proteine totale, VSH, ASLO, fibrinogen, factor reumatoid, teste tiroidă (T3, T4, TSH, Anti-TPO), markeri hepatita B şi C, HIV
- sumarul de urină
- radiografie pulmonara
- eletrocardiograma şi control cardiologic
- ecografia mamară.

Atenţie! Analizele sunt valabile o luna de la data eliberarii lor.

Pregatirea dumneavoastra pentru operatie


in ziua interventiei este interzis să beţi apă sau să mâncaţi cu 6 ore înainte de ora stabilită.
Opriţi fumatul cu 2 săptămâni înainte de intervenţie.
Vă rugăm să ne anunţaţi dacă luaţi medicamente, ce fel de medicamente precum şi motivul pentru care le luaţi.
Dacă ştiţi că aveţi probleme medicale vă rugăm să ne anunţaţi: alergii, diabet, cancer, valvulopatii, cardiopatie ischemică etc.
Această intervenţie se poate efectua pentru pacienţii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 ani.

Despre Interventia chirurgicala


Tratamentul se efectuează în funcţie de forma clinică. În general, se obţin rezultate foarte bune printr-o lipoaspiraţie clasică cu anestezie locală sau generală. Operatia chirurgicala de ginecomastie consta in extirparea subcutanata a glandei mamare (mastectomia subcutanata) in cazul in care hipertrofia glandulara predomina sau in cazul de suspiciune cand avem nevoie de material anatomo-patologic.

Rezultate


Efectul micsorarii sanilor este senzational incit si problemele psihice, care destul de des ajung pana la generarea unor complexe de inferioritate in special la persoanele tinere, dispar rapid. Astfel persoanele in cauza care au avut de suferit in urma acestei mariri anormale isi recapata increderea in ei insisi, devin mai sociabili si mai comunicativi in special cu sexul opus.

Care este costul (pretul ) unei operatii de eliminare a sanului si/sau a areolei mamare la barbat?


Pretul incepe de la 1500 euro.

Pentru un pret (cost) exact al unei interventii de ginecomastie pentru a elimina tesut mamar (adipos) in exces si pentru a imbunatati conturul sanilor , suna si programeaza-te la o consultatie!

Costul consultatiei este de 200 lei

Pentru o programare la Clinica Silhouette din Bucuresti

Telefoane: 0722.651.965 , 021-233.98.38, 021.233.98.48

Ne gasiti in Strada Putul lui Zamfir, numarul 11, Bucuresti, sector 1.