Rejuvenare faciala – Intinerirea Tenului

Cum funcţionează infuzia pentru rejuvenare faciala

Este un tratament noninvaziv destinat ridurilor, liniilor fine şi care sporeşte în mod semnificativ hidratarea.


Infuzia de întinerire Intraceuticals exploatează trei elemente pentru a atinge rezultate imediate şi semnificative:
Oxigenul sub presiune uşoară ajută la depunerea unor substanţe active de sfidare a vârstei în straturile mai profunde ale tenului în acelaşi timp calmând şi răcorind tenul.
Gelul pentru intinerirea tenului conţine Acid Hialuronic uşor şi o combinaţie puternică de vitamine şi antioxidanţi. Acidul Hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului rezultând într-o fermitate sporită, riduri şi linii fine reduse, contururi faciale îmbunătăţite şi strălucire generală.
Produsele de Suport pentru Tratament asigură straturi esenţiale pentru a încapsula şi suplimenta nutrienţii tenului pentru un efect sinergic maxim şi rezultate de lungă durată.


Depunerea hialuronică


Acidul Hialuronic este un ingredient ce se găseşte în mod natural în ten. Versiunea uşoară a Acidului Hialuronic din Gelul de Întinerire este absorbit repede de către ten pentru o dispersie maximă a nutrienţilor. Continuaţi cu Gel Hidratare Întinerire cu Acid Hialuronic multi-categorie ce oferă un rezervor de nutrienţi pentru nivelurile mai scăzute ale tenului, finalizaţi cu Crema Liant pentru Umidificare Întinerire ce conţine Acid Hialuronic multi-categorie pentru a umidifica suprafaţa tenului. Rezultatul final în hidratarea intensă este acum atins şi îl putem denumi Depunere Hialuronică.

Tehnologie anti-îmbătrânire


Liniile fine şi petele apar vizibil reduse, tenul arată reîntinerit, radiat şi proaspăt.

Pasul 1: Infuzia de întinerire faciala


Acesta este primul pas în transformarea tenului Dvs. Oxigenul presurizat răcoros, calmant, sporeşte absorbţia de gelului de intinerire şi creşte în mod natural nivelurile de umiditate ale tenului Dvs. în timp ce Vitaminele şi antioxidanţii protejează şi apără. O combinaţie de Acid Hialuronic uşor, Vitamine A, C, E şi Ceai Verde rezultă imediat într-un ten mai neted cu riduri şi linii fine reduse, un volum îmbunătăţit şi o fermitate sporită. Tenul Dvs. va apărea hidratat în profunzime, echilibrat şi strălucind de sănătate şi vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate ci continuă să se îmbunătăţească în zilele următoare.

Pasul 2: Gel hidratare întinerire


Intensificaţi şi menţineţi rezultatele Dvs. cu Produsele de Suport pentru Tratament. Gel Hidratare Întinerire cu Acid Hialuronic multi-categorie asigură următorul strat de hidratare pentru a încapsula umiditatea şi crea o barieră invizibilă contra pierderii umidităţii. Aplicaţi de două ori pe zi. Utilizaţi Gel Contur Ochi Întinerire în mod special pentru zona delicată a ochilor cu concentraţie dublă de Acid Hialuronic multi-categorie.

Pasul 3: Cremă liant pentru umidificare întinerire


Pasul final în procesul de depunere Hialuronică. Acest produs bogat în umiditate conţine Acid Hialuronic multi-categorie ce asigură o hidratare intensă şi un amestec de uleiuri esenţiale – jojoba, macadamia, germen de grâu, migdale dulci – pentru a încapsula umiditatea. Vitaminele A, C, E şi Ceaiul Verde protejează şi apără contra vătămării cauzate de mediu şi îmbătrânirii premature. Acest proces de Depunere Hialuronică oferă o hidratare fără egal şi rezultate de lungă durată. Utilizarea continuă a Produselor de Suport pentru Tratament este un stadiu esenţial în extinderea beneficiilor. Aplicaţi de două ori pe zi şi pregătiţi-vă să fiţi impresionată.

Care este pretul (costul) tratamentului de rejuvenare faciala prin care iti poti intineri tenul?

Intinerirea tenului costa 190 de euro pe sedinta. Costul consultatiei este de 200 lei.

Pentru programare la Clinica Silhouette din Bucuresti

Telefoane: 0722.651.965 , 021-233.98.38, 021.233.98.48

Vezi Locatie Clinica Silhouette din Bucuresti, sector 1.