Tratamentul ridurilor cu botox

Despre tratamentul ridurilor cu Botox (toxina botulinica)

Tratamentul ridurilor cu aceste injectabile ca botox (toxina botulinica de tip A), acid hialuronic si terapia PRP constituie cheia tineretii si a frumusetii. Cu siguranta fiecare persoana își dorește să arate mereu tanar, odihnit, cu un aspect proaspat. Cu siguranta, aceasta posibilitate exista si se poate realiza doar cu tratamente cu aceste seruri injectabile.

Aceste tratamentele cu toxina botulinica sint cea mai mare cucerire a științei din ultimi 20 ani în domeniul estetic, deoarece:
1. au rezultate imediate, previzibile, cu 0.0% complicații.
2. sunt ieftine în raport cu intervențiile estetice și au o mare remanență în timp. După o perioadă efectele se pot îmbunătății și mai mult. Se pot intervenii asupra buzelor, pomeților, cearcănelor etc.
3. nu dau dependență. Dacă nu se va continua tratamentul, fața va arăta mai bine pentru restul vieții decât dacă nu aveam cel puțin primul tratament. "FAȚA NU CADE", va arăta mai bine.
4. foarte important: recuperare imediată, se pot realiza chiar și în "pauza de masă de la serviciu".
5. sunt nedureroase pentru că se folosesc creme anestezice.
6. dacă nu ne place, a doua zi se pot îndepărta fără nici o repercursiune.
Fiecare pacient își alege tipul de tratament și cantitatea în functie de nevoile și prioritățiile sale sub atenta îndrumare a domnului doctor Marek Vâlcu.
Preturi seruri injectabile:
- botox 99€/zonă ( fruntea reprezinta o zonă, ochii reprezintă altă zonă si a treia zona este gatul )
Tratamentul este personalizat in functie de problemele specifice fiecarui pacient, și:
- ameliorarea (reducerea) ridurilor
- stimularea producției de colagen nou
- întinerirea naturală, fără a schimba fizionomia sau expresia feței într-un mod nefiresc
În cazul fillerelor scopul este de a umple sau de a da volum zonelor care au această necesitate (de exemplu buze, șanțuri nazogeniene, cearcăne, pomeți etc ) cu acid hialuronic, care se regăsește și în mod natural în corpul nostru. În cazul PRP injectarea are scopul de a introduce in derm peste 60 de factori regeneratori aflați în plachete, ce vor produce efecte benefice ca repararea fibrelor de colagen, stimularea biologică de colagen, ducând la un aspect intinerit al zonelor tratate. Fața va arăta întinerită, cu un ten de invidiat.


Despre Toxina botulinica VISTABEL


Este indicat pentru ameliorarea temporară a aspectului ridurilor verticale, moderate spre severe, dintre sprâncene, observate în momentul încruntării, la adulţi cu vârsta sub 65 de ani. VISTABEL este un miorelaxant cu acţiune periferică.
Toxina botulinica VISTABEL odata injectata ea acţioneaza prin blocarea impulsurilor nervoase a tuturor muschilor. Ea previne contracţia muşchilor, ducând la o paralizie doar temporară şi reversibilă.
Brandul Botox provine din sintagma toxina botulinica. Pentru multi dintre noi informatiile avute despre toxina botulinica se limiteaza la agresivitatea pe care aceasta o are asupra muschilor, producand paralizia acestora, in cazul infectarii. Medicina moderna din zilele de astazi ne permite sa utilizam toxina botulinica, in domeniul esteticii, in cantitati foarte mici, doze bine controlate si in urma unui proces de laborator in care molecula toxinei este inalt purificata se obtin rezultate uimitoare in tratarea ridurilor.
Milioane de pacienti din intreaga lume au fost tratati terapeutic cu Botox pe parcursul a 20 de ani, iar ALLERGAN si-a onorat angajamentul sau fata de acestia prin furnizarea de produse de calitate.

Care este pretul unui tratament injectabil cu toxina botulinica ( botox ) VISTABEL, pentru estomparea sau eliminarea a ridurilor in zone ca: frunte, ochi, gat, decolteu ?

Toxina botuluinica este cea mai buna solutie pentru indepartarea(eliminarea) ridurilor si de oprire a procesului de imbatrinire.

Pretul (costul) tratamentului de estompare sau eliminare a ridurilor fine si moderate cu botox Vistabel (toxina botulinica) pentru oricare din aceste zone este de 99 euro.

Pentru un pret (cost) exact pentru tratamentul ridurilor cu botox, intr-o anumita zona a fetei (ochi, frunte), a gatului sau a decolteului, suna si programeaza-te la o consultatie!

Costul consultatiei este de 200 lei.

Pentru programare la Clinica Silhouette din Bucuresti


Telefoane: 0722.651.965 , 021-233.98.38, 021.233.98.48

Vezi aici Locatie Clinica Silhouette din Bucuresti, sector 1.