Botox – Tratament injectabil eliminare riduri

Părerea doctorului Marek despre tratamentul cu injectabile ca botox, acid hialuronic

““ASOCIEREA SERURILOR INJECTABILE CA BOTOX, ACID HIALURONIC ȘI TERAPIA PRP CONSTITUE TRIUNGHIUL MAGIC AL FUMUSEȚII””.


Este poate cea mai mare cucerire a științei din ultimi 20 ani în domeniul estetic, deoarece:
1. au rezultate imediate, previzibile, cu 0.0% complicații.
2. sunt ieftine în raport cu intervențiile estetice și au o mare remanență în timp. După o perioadă efectele se pot îmbunătății și mai mult. Se pot intervenii asupra buzelor, pomeților, cearcănelor etc.
3. nu dau dependență. Dacă nu se va continua tratamentul, fața va arăta mai bine pentru restul vieții decât dacă nu aveam cel puțin primul tratament. "FAȚA NU CADE", va arăta mai bine.
4. foarte important: recuperare imediată, se pot realiza chiar și în "pauza de masă de la serviciu".
5. sunt nedureroase pentru că se folosesc creme anestezice.
6. dacă nu ne place, a doua zi se pot îndepărta fără nici o repercursiune.
Fiecare pacient își alege tipul de tratament și cantitatea în functie de nevoile și prioritățiile sale sub atenta îndrumare a domnului doctor Marek Vâlcu.
Probabil că fiecare își dorește să arate mereu tânăr, odihnit, cu un aspect proaspăt. Ei bine, această posibilitate există și se poate realiza doar cu tratamente injectabile, și nici nu costă atât de mult. Pret:
- botox 124€/zonă (fruntea reprezinta o zonă, zona ochiilor reprezintă altă zonă)
- acid hialuronic – intervenția cu fiole de 1ml 310€; fiolele de 0,55 ml costă 165€
Tratamentul este personalizat in functie de problemele specifice fiecarui pacient, și:
- ameliorarea ridurilor
- stimularea producției de colagen nou
- întinerirea naturală, fără a schimba fizionomia sau expresia feței într-un mod nefiresc
În cazul fillerelor scopul este de a umple sau de a da volum zonelor care au această necesitate (de exemplu buze, șanțuri nazogeniene, cearcăne, pomeți etc ) cu acid hialuronic, care se regăsește și în mod natural în corpul nostru. În cazul PRP injectarea are scopul de a introduce in derm peste 60 de factori regeneratori aflați în plachete, ce vor produce efecte benefice ca repararea fibrelor de colagen, stimularea biologică de colagen, ducând la un aspect intinerit al zonelor tratate. Fața va arăta întinerită, cu un ten de invidiat.VISTABEL


Este indicat pentru ameliorarea temporară a aspectului ridurilor verticale, moderate spre severe, dintre sprâncene, observate în momentul încruntării, la adulţi cu vârsta sub 65 de ani. VISTABEL este un miorelaxant cu acţiune periferică.
VISTABEL acţionează prin blocarea impulsurilor nervoase direcţionate către toţi muşchii în care a fost injectat. Aceasta previne contracţia muşchilor, conducând la o paralizie temporară şi reversibilă.
Brandul Botox provine din sintagma toxina botulinica. Pentru multi dintre noi informatiile avute despre toxina botulinica se limiteaza la agresivitatea pe care aceasta o are asupra muschilor, producand paralizia acestora, in cazul infectarii. Medicina moderna ne permite sa utilizam toxina botulinica, in domeniul esteticii, in cantitati extrem de mici, doze bine controlate si in urma unui proces de laborator in care molecula toxinei este inalt purificata se obtin rezultate uimitoare in tratarea ridurilor.
Milioane de pacienti din intreaga lume au fost tratati terapeutic cu Botox pe parcursul a 20 de ani, iar ALLERGAN si-a onorat angajamentul sau fata de acestia prin furnizarea de produse de calitate.