MicroLaserPeel: Tratament laser riduri, cicatrici, pistrui

Ce este MicroLaserPeel?


MicroLaserPeel îndepărtează un strat subțire de piele deteriorate cu scopul de a îmbunătăți textura pielii și de a oferi un look tânăr. Tratamentul oferă rezultate excelente datorită faptului că poate fi administrat cu precizie în straturile profunde ale pielii. Procedura este realizată de un medic în cadrul clinicii sale și poate fi adaptată condițiilor specifice tenului dumneavoastră în funcție de rezultatele dorite.


Cum funcționează MicroLaserPeel?


Raza laser a MicroLaserPeel este scanată asupra zonei de tratament pentru a îndepărta un strat subțire al pielii. Îndepărtarea stratului superior elimină o parte din celulele deteriorate care pot dat un aspect obosit și îmbătrânit. Pe măsură ce tenul se vindecă, noi celule cresc și acoperă zona tratată. Rezultatul constă într-o piele mai tânără și sănătoasă, de cele mai multe ori cu riduri reduse, ton îmbunătățit și uniform al tenului. De cele mai multe ori pacienții spun ca piele lor a devenit radiantă, pornind de la un ten obosit și tern.


Ce probleme pot fi tratate cu MicroLaserPeel?


Riduri de suprafață
Cicatrici
Keratoză
Pigmentare solară (ex. Pistrui)
Neregularități pigmentare

Ce zone ale corpului pot fi tratate?


Cea mai pare parte a pielii corpului poate fi tratată. Ședințele cele mai populare implică fața și gâtul, deși există pacienți care decid să-ți trateze pieptul și mâinile. Nevoile dumneavoastră trebuie discutate cu medicul curant.

De câte tratamente voi avea nevoie?


Rezultate excelente pot fi obținute după numai o ședință, cu toate că numărul acestora pot varia de la pacient la pacient. Medicul dumneavoastră poate crea un plan personalizat bazat pe nevoile specifice ale tenului dumneavoastră și poate decide să încorporeze tratamentul MicroLaserPeel cu alte proceduri estetice pentru a maximiza rezultatele.

Ce se va întâmpla în timpul procedurii?


Pielea va fi curățată în zona tratată, iar ochii dumneavoastră vor fi protejați. Medicul va poziționa laserul de mână deasupra pielii și îl va ține în punct fix pe măsură ce scanerul ghidat de computer va muta raza laser în jurul zonei tratate. În funcție de mărimea zonei asupra cărei se aplică tratamentul, procedura va dura de la 15 până la 30 de minute.

Va fi dureros?


Unul dintre principalele avantaje ale MicroLaserPeel este faptul că oferă un confort sporit, deoarece nu penetrează foarte profund în straturile de piele. La cel mai superficial nivel, cele mai multe persoane tolerează tratamentul fără nici un fel de anestezie. La un nivel mai profund, de cele mai multe ori un unguent topic este folosit.

La ce să mă aștept imediat după tratament?


Imediat după efectuarea tratamentului veți observa că tenul are un aspect „înghețat”. Acesta este stratul deshidratat al pielii care va pica în zilele următoare tratamentului. Veți putea observa roșeață și avea senzația de arsură solară, eventual pot apărea inflamații.

Cât timp va dura recuperarea?


În funcție de profunzimea tratamentului, cei mai mulți pacienți își reiau activitățile normale după 3-4 zile, un atribut pentru care acest tratament are porecla de „peeling de week-end”.

De ce tip de îngrijire post-tratament am nevoie?


Vi se vor putea da produse de întreținere a tenului și instrucțiuni de folosire ale acestora. Pielea dumneavoastră va fi sensibilă la lumină ultra-violetă după procedură, așa că trebuie să evitați expunerea solară directă până la recuperarea completă. Este recomandat ca mereu să folosiți un anumit nivel de factor de protecție pentru a preveni efectele nocive ale soarelui și îmbătrânirea prematură.