Tratament Laser pentru riduri, cicatrici post acnee, pete solare, vergeturi

Secretul de a obtine un ten tanar cu tratament laser


Experienta clinica, studiile si observatiile indelungate au evidentiat faptul ca atat pacientii, cat si medicii, isi doreau de mult sa poata avea superbele rezultate de eliminare de ridurilor profunde, stergere a cicatricilor adanci de acnee fara ca pacientii sa necesite repaus social sau timp de recuperare. Ceea ce este unic pentru Fraxel Repair este faptul ca utilizeaza zone de tratament microscopice pentru a face ablatie profunda in derm. Desi laserul CO2 – prin carecterisiticile sale fizice – nu protejeaza stratum corneum (epiderma cheratinizata), tehnologia unica Fraxel protejeaza o mare parte a tesutului inconjurator ceea ce rezulta in coagulare imediata, contractie a tesutului si strangere a pielii.


Tratamentul cu laser al ridurilor, cicatricilor post acnee, petelor pigmentare in zona fetei la nivelul buzelor, fruntii, ochilor si gatului, inclusiv a vergeturilor de pe abdomen, solduri, piept, coapse si fese

Gratie tehnologiei unice fractionate, laserul Fraxel repair poate fi folosit in acelasi timp atat superficial, cat si profund. Fraxel repair permite varierea nivelului de energie, nivelului de tratament si numarului de pase, ceea ce permite medicului sa adapteze fiecare tratement in parte nevoilor pacientilor. Procesul de „reparare ” cu laserul este recomandat persoanelor care au riduri la nivelul buzelor, fruntii, ochiilor, gatului sau sufera de leziuni (pete pigmentare), piele imbatranita de soare sau pentru eliminarea unor cicatricilor aparute dupa acnee. Tot laserul poate trata si vergeturile in zona abdomenului, soldului, pieptului, coapselor si a feselor.

Cui se adresează acest tratament cu laserul Fraxel Repair ?


Tratamentele cu laserul Fraxel Repair se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor.
Tratamentul cu laserul Fraxel Repair repara afecţiuni severe ale pielii printre care: riduri fine pâna la moderate, piele îmbătrânită, piele uscată, pigmentare neregulată, corectarea cicatricilor, tratament post acnee, vase de sânge sparte, reîntinerirea gâtului şi a decolteului, reîntinerirea mâinilor, excesul de piele din jurul ochilor (pleoape), riduri peribucale.

Cum ajuta laserul la tratamentul de rejuvenare faciala?


Sunt doi factori principali care contribuie la îmbătrânirea pielii şi anume factorul genetic şi modul de viaţă cum ar fi expunerea la soare, fumatul sau poluarea. Combinaţi, aceşti factori duc la îmbătrânirea pielii cauzând riduri, înăsprirea pielii, pete de la soare şi altele. În toate aceste cazuri tehnologia Fraxel poate ajuta.
Tratamentul cu laserul Fraxel pentru rejuvenare faciala acţionează asupra epidermului şi dermului. Cel de al doilea stimulează producerea de colagen şi elastină, proteine ce asigură pielii tinereţe şi supleţe.
Odată cu înaintarea în vârstă şi expunerea la soare, aceste proteine se distrug mai repede decât poate organismul să le reconstruiască. Drept urmare, pielea începe să arate semne de îmbătrânire.
Fraxel generează coloane microscopice laser adânc în derm pentru a crea mici răni care declanşează procesul natural de refacere al organismului. Fraxel vizează numai o anumită fracţiune din piele permiţând organismului să se vindece mai repede. Acest proces natural de vindecare permite corpului să producă colagen şi elastan rezultând o piele întinsă, proaspătă şi tânără.
Tratamentul Fraxel foloseşte ceea ce se numeşte tehnologia fracţionară CO2. Această tehnologie permite îndepărtarea sau excizia unei fracţiuni de piele folosind coloane microscopice laser. Acest lucru lasă intact ţesutul din jur care facilitează o vindecare mai rapidă. Se poate observa că la 3 luni, celulele deteriorate au fost înlocuite cu ţesutul nou, sănătos.

Reacţii adverse


Laser Fraxel Repair a fost testat în condiţii de siguranţă la peste 10.000 pacienţi din întreaga lume. Cu toate acestea, ca orice procedură cu laser, există efecte secundare cum ar fi: roşeaţa prelungită, umflături, vindecare întârziată, risc de infectare. Chiar dacă tehnologia Fraxel este o procedură agresivă, există un risc mai scăzut pentru efecte adverse grave decât în cazul tratamentului tradiţional cu laser CO2.

Rezultate remarcabile usor de obtinut cu ajutorul laserului Fraxel Repair


Laserul Fraxel Repair trateaza de pana la 4 ori mai rapid decat orice alt sistem fractionat ablativ!
- Un tratament tipic dureaza numai 30-40 minute si asigura o mai mare acoperire, esentiala in cazul de resurfacing, cat si rezultate ce dureaza mai mult.
- Extrem de usor de folosit, micsorand mirosul sau riscul de infectii ale celor care asista procedura si deci propagarea unor infectii.
- Laserul Fraxel repair se remarca prin precizia deosebita, permitand acces mai bun in zonele mici si in jurul ochilor.
- In plus, este si foarte flexibil, deoarece cu o singura piesa de mana asigura atat tratarea superficiala, cat si profunda ( cu energii de la 5 la 70 miliJouli ) , precum si tratarea blanda sau agresiva ( acoperire intre 5 si 70%)
- Laserul Fraxel repair este sustinut de cercetare extensiva cu mai mult de 3 ani de urmarire post tratament a peste 2500 de pacienti si 5000 de probe histologice care arata remodelarea ireversibila a colagenului.

De ce aleg specialistii in chirurgie estetica laserul Fraxel repair


Cu ajutorul laserului Fraxel repair se obtin rezultate extraordinare pe care niciun alt laser nu le poate realiza intr-un timp atat de scurt care are efecte vizibile de pana la un an. Rezultatele sunt similare unui facelift, dar fara complicatii sau timp indelungat de recuperare. Dupa doar 3 zile de la tratament pielea este vizibil intinerita si regenerata.


Rezultatele tratamentului cu laser


Care este costul (pretul ) tratamentului cu laser in zona gatului, fetei, ochilor, decolteului si pentru vergeturi ?


Tratamentul cu laser: -in zona fetei este de 1599 Euro;
-in zona ochilor 699 Euro;
-in zona gatului este de 1340 Euro;
-in zona decolteu este de 1340 Euro;
-pentru vergeturi este de 1599 Euro.

Pentru un pret (cost) exact al unui tratament cu laser, suna si programeaza-te la o consultatie!

Costul consultatiei este de 200 lei

Pentru programare la Clinica Silhouette din Bucuresti

Telefoane: 0722.651.965 , 021-233.98.38, 021.233.98.48

Vezi Locatie Clinica Silhouette din Bucuresti, sector 1.